Мъжете казват, че никога не забравят първата си жена, най-добрата в леглото и последната.

...
Мъжете казват, че никога не забравят първата си жена, най-добрата в леглото и последната.
Коментари Харесай

Какво харесват мъжете в секса?

Мъжете споделят, че в никакъв случай не не помнят първата си жена, най-добрата в леглото и последната. Но какво в действителност харесват те в леглото?  Разкрепостената в леглото Мъжете обичат секс без задръжки. Но също по този начин те са ловци по природа. Обичат провокациите, новото,  особеното. Не забравяйте, че всяко ново е добре забравено остаряло. Така че сменяйте и редувайте: пози, бельо, конюнктура, музика - всичко.

Сексапилът идва от вътрешната страна Сексапилът не е единствено в облеклата, бельото, грима, парфюма. Жената може да е облечена в халат за баня, само че с държанието, с погледа, с отношението си да излъчва такива флуиди, че свят да му се завие на мъжа.

Получаваща наслаждение от мъжа, от секса и от себе си Мъжете незабавно познават такива дами, които обичат себе си, тялото си, имат самочувствие, не се срамят от секса, обичат да вършат секс, обичат и мъжа до себе си. Такива дами знаят по какъв начин да си доставят наслаждение и по какъв начин да доставят наслаждение на мъжа. Разбира се, без да се трансформират в робини на мъжкото предпочитание. Всичко е разрешено в леглото, стига да е наслаждение и за двамата. Искрената и естествената Назад към природата - може дамата да не е гримирана усърдно, само че откровено да споделя възприятията и желанията си. Такива дами не се тормозят да кажат какво желаят в леглото и какво им харесва.

Затова бъдете самите себе си, не се преструвайте, не се срамувайте от секса и ще намерите вашия незабравим и незаменим мъж. Това ви го споделям аз, вашата секс другарка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР